30. august 2003

Og i dag har vi den 30. august, det er lørdag, og vi har været på en pragtfuld tur ud til Cape Wrath. Vi  var på sejltur over vandet og med minibus ad små veje, 70 i timen, ud til en pragtfuld oplevelse. 100 billeder og en del videoklip fortæller om turen. 

 

Færgen var ikke større

 

Fyrtårnet ved Cape Wrath

  

Og udsigten var formidabel

 

Se videoen: Cape Wrath (256 Kbit/sek)

Senere på dagen var vi på en lille køretur ud til den lille by Balnakeil, hvor vi så kirkegården, som bl. a. havde grave fra ofrene fra skibet ”Canton”, der sank heromkring i 1849. 

   

Vi fik også fyldt benzin på og handlet hos den lokale købmand, R. Mackey & Sons. Benzintanken stod på den ene side af vejen og butikken lå på den anden side. Konen måtte så gå over vejen for af aflæse beløbet og så gik vi over i butikken og betalte.

I aften har vi så været på den lokale pub, Oasis Bar, ved siden af campingpladsen, hvor vi fik forskelligt at spise. Derefter lidt hyggeligt samvær i pubben over 1 pint øl og så gik vi hver til sit, her klokken ½ 10.

Og nu har jeg siddet og ordnet lidt e-mail til banken m.v. og vi skal i seng, klokken er snart 11 og  i morgen skal vi køre ca. ved 9-tiden og have et ordentligt hug dernedad.

Nu har vi så været på det nordvestligste punkt i Skotland og skal ned og se den smukke vestkyst af Skotland.  Tak for i dag.

 

 

 

Tilbage Næste