28. august 2003

I dag har vi torsdag den 28. august og vi valgte at blive, og var sammen ude at se Donrobin Castle, som var et besøg værd. Der var bl.a. en meget flot have og der var opvisning med en ugle og en rovfugl. Man måtte ikke fotografere indenfor

 

 

Se videoen: Dunrobin Castle (256 Kbit/sek)

 

 

 

 

På vejen derud passerede vi Dornoch Firth, som var helt tørlagt ved ebbe. Da vi kørte tilbage var der vand over det hele.

 

Vi kørte ud langs kysten til Embo, hvor der var en campingplads.

Derefter tilbage til byen Dornoch, hvor vi vandrede lidt rundt og fandt en pub på Eagle Hotel, hvor vi var inde og får frokost, club sandwiches med dark beer, 1 pint hver.

 

 

 

 

På vejen hjem var vi ude ved en nedlagt havn, hvor der har været drevet muslingefiskeri. Den lå lige i nærheden af campingpladsen.

 

 

 

Derefter tilbage til pladsen, hvor der var almindelig afslapning i vognene. 

Vi var så mætte af den store sandwich, vi havde fået på pubben, at vi ikke grillede i dag. De andre har i dag været ude at besøge nogle bekendte, som bor meget tæt herpå. Vi må høre senere, hvordan det gik. 

Vi andre har hygget os lidt på pladsen og har lige fået scrambled eggs med engelsk bacon og mælk til, men det smagte dejligt. Udenfor er det bygevejr, nogle gange kommer der en ordentlig gang regn, men det er meget hyggeligt, når man sidder inde i campingvognen. Slut for i dag. 

Tilbage Næste