27. august 2003 

Det er nu den 27. august, klokken er ½2 og vi er nået til Loch Ness. Vi kørte af sted ved godt 10-tiden og kørte til Elgin, hvor vi ville se ruinen af katedralen, men den var meget svær at finde, og vi kom til sidst ind på en blind vej, som vi måtte bakke ud af igen med campingvognene. Men til sidst lykkedes det da at komme forbi katedralen. Vi var dog ikke inde, men tog kun billeder ude fra vejen. Vi var også inde og handle i ASDA Price. 

Derefter videre mod Inverness og igennem byen, hvor det så til at være en meget flot by, og undervejs hertil var der også mange smukke byer, flot pyntede med smukke blomsterdekorationer, bl.a. i Nairn var det meget flot. 

  

Nå, nu skal vi lige have lidt frokost, og så må vi se, hvad der videre skal ske. Slut 

 

Vi var nede og soppe og vi så Loch Ness uhyret

Se videoen: Loch Ness (256 Kbit/sek)

 

  Vi kørte videre sydpå til Drumnadrochit, hvor der er et stort center vedr. Loch Ness, men det kørte vi forbi, derefter til højre op ad en stejl stigning ad A833, hvor der var 15% stigning, og hvor der var et flot, flot landskab, da vi korte nordpå.

Vi kom igennem flere byer med blomster m.v. og fortsatte igennem Dingwall, som ellers havde været vort aftalte mål for dagen, videre langs fjorden Cromarty Firth, som bruges som produktions-, reparations- og oplagsplads for boreplatforme.

Derefter op til en campingplads lige nord for Tain ved broen over mod Dornoch. Pladsen hedder Dornoch Firth Caravan Park, og jeg troede først, at de kun var fastliggere, men det viste sig, at der var plads også til vogne, og der kom faktisk mange , både campingvogne og telte og mobilhomes i løbet af  aftenen.

 

Selvom det var blevet fugtigt vejr, blev der grillet på livet løs, og sidst på aftenen blev det tørvejr igen. 

Men!!  Det viste sig, at der er landevej og jernbane på den anden, så jeg er spændt på, hvordan natten den vil blive. I morgen skal nogle af os besøge nogle bekendte, som bor her i nærheden, så nu er det ret usikkert, hvordan morgendagen bliver, om vi bliver her, eller om vi skal køre videre alene op nordpå. Vi får se. Slut for i dag. 

Tilbage Næste