25. august 2003

Stod op næste morgen kl. 8 og hentede rolles hos slagteren. Vi fik et solidt morgenmåltid og besluttede at tage videre til Speyside.

Undervejs passerede vi Balmoral Castle, hvor dronningen har sommerresidens. Vi var lige inde og kikke,  men kunne ikke komme ind og se slottet, fordi det er lukket for offentligheden i august og september. 

Videre ad bjergveje op mod ”The Malt Whisky Trail”, hvor vi bl.a. passerede en stigning på 20%. Det var der ingen af os, der havde prøvet før. 

    

Se også videoen: 20 procent (256 Kbit/sek)

Vi havde en meget flot tur og kom til Craigellachie ved floden Spey midt på eftermiddagen, til C&CC pladsen Speyside.

 

Her vil vi blive i 2 dage, og vi har slået lejr på en dejlig grøn plæne. Der er ikke så mange vogne her, men det betyder ikke noget. Vi ligger i lejr i en rundkreds. Det er aftalt, at vi i morgen skal på en rundvisning i det nærliggende destilleri, og derefter kører vi en rundtur på ” The Malt Whisky Traill”.

Så er vi i gang med aftensmaden, og nu skal vi ud at spise. Vi har godt med tøj på, det er lidt halv køligt i aften, men vi har fået solskin i dag og meget klart vejr, selvom det startede med lidt gråvejr i morges. Temperaturen udenfor er nu 12,2 grader under vognen. Slut for nu. 

Tilbage Næste