24. august 2003

Fra Edinburgh kørte vi ad ringvejen ud af byen og over Forth Bridge. 

Derefter fortsatte vi ad motorvejen til Perth. Fra Perth fortsatte vi ad vej A9 til Pitlochry, hvor vi drejede ind på bjergvejen A924 op over Grampian Mountains.

Undervejs var vi inde og se et kraftværk og en laksetrappe, og der var også en butik, hvor vi kunne gøre indkøb. Inden vi kørte videre, holdt vi hvil og fik frokost på plænen.  

 

 

 

 

Vi passere byen Bridge of Cally og videre op til Devil’s Elbow, et meget flot pas og udsigtspunkt i 665 meters højde, hvor jeg tog en del billeder.

 

  

Se også videoen fra Devil's Elbow´(256 Kbit/sek)

 

Det var faktisk meningen, vi skulle helt til whisky-området, men da vi kom til Braemer, fandt vi en campingplads, - Inver Cault Caravan Club Site - som godt nok ikke tilhørte den klub vi var medlem af, men vi tog en overnatning der, et rigtigt skønt sted.  

Stedet var omkranset af bjerge. Godt nok var det dobbelt så dyrt for en overnatning, end vi plejede at betale.  

Vi var ude at cykle en tur nede i byen, hvor vi så, at slagteren også solgte morgenbrød næste morgen. Vi sluttede med at gå i bad og sov godt til næste morgen.

I dagens løb havde vi det uheld at køre imod en kantsten, så den ene dæk på campingvognen punkterede. Det var midt i en lille by, hvor vi så kom til at blokere al trafik, men de andre tre fik trukket udenom og ind på en sidevej, og vi fik skiftet hjul. Da vi kom frem til Braemer, forsøgte vi at få fat i et nyt dæk, men servicestationen havde ikke denne størrelse.

Tilbage Næste