23. august 2003 

I dag er det så lørdag den 23. august og vi havde aftalt, at vi skulle ind og se Princess Street, som er en stor handelsgade og desuden se haverne, som ligger ved siden af og så skulle vi på pub i Rose Street, som ligger lige bag ved. Vi kom af sted godt 10 med rute 31, og vi tog den rigtige vej, så det gik forholdsvis hurtigt. Derefter gik vi hver for sig og aftalte, at vi skulle mødes i Rose Street kl. 13.

 

 

Gaderne var fyldte med mennesker og busser og det var helt fantastisk. Og så var der et blomsterflor uden lige. Der var også hele tiden en flot udsigt op til The Castle.

Se videoen: Princess Street /(256 Kbit/sek)

Vi så mange udstillingsvinduer og var inde i et par butikker, men købte ikke noget særligt.

  

Kl. 13.00 gik vi ind på en pub – Auld Hundred - og var oppe på 1. sal, hvor vi fik burgere og tunsalat og et par pints mørkt øl, og det smagte rigtigt godt. De havde ikke McQuan Eksport, men det, vi fik - Calder’s, smagte udmærket.

 

Derefter ville de andre på yderligere spadsereture i byen og nogle ville også op at se slottet, men vi valgte at tage bussen hjem, og efter en ventetid på 20 minutter kom vi med og det gik glat derudaf.

 

Efterhånden var vi blevet godt trætte, så da vi kom til campingvognen slappede vi af, og lavede kaffe, så den var klar, da de andre kom hjem ved 5-tiden.

 

 

Ca. kl. 7 var der nogen der grillede. Og vi sad og hyggede os under forteltet.

 Vi havde læst, at kl. 10.30 skulle der være fyrværkeri som afslutning på Tattooet, hvor sidste forestilling i denne sæson foregik i aften. Vi gik op på det højeste sted på campingpladsen for at ville se dette, men efter at have ventet helt til ¼-over 11, klokken er nu ½-12, uden at der kom noget fyrværkeri, gik vi hjem og sagde godnat og tak for endnu en dejlig dag af vores ferie.

 Og nu har vi manddag den 25. august og jeg skal have indtalt lidt dagbog for 2 dage.

Tilbage Næste