17. august 2003 

Nu har vi så søndag aften den 17. august, og der er sket en hel del i dag.

 

Vi kom af sted fra pladsen, hvor vi havde sovet i 2 dage, kl. ca. ½ 10 og var en tur i Ely, hvor vi gik rundt og så ELY Cathedral.

Den var meget flot. Der er en del billeder derfra.

Vi gik rundt i byen, hvor mange af husene havde smukke forhaver med masser af blomster.

Derefter gik vi tilbage til campingvognene, kørte så en smule derudaf og holdt en lille pause, hvor vi fik lidt kaffe.

Derefter skulle vi til en tulipanpark. Og vi ankom ved 1-tiden, og vi linede op på græsmarken.

Lidt efter kom der nogle folk ud fra bygningerne og spurgte om, hvad vi skulle. De havde troet, at vi var sigøjnere, og  dem, ville de i hvert fald ikke have, skulle være der.

Det viste sig, at den tulipanpark, vi ville besøge, havde været lukket siden  maj måned, og nu var der kun et helsekostcenter. Der var godt nok mange biler der, så det må have været populært, men vi var nu ikke derinde.                                                                                                                  

Vi tog vores frokost, og efter ca. 1 times pause kørte vi så videre. 

Undervejs mod Sherwood Skovene kom vi ud for at skulle køre en omkørsel øst for Newark-on-Trent, fordi der havde været et færdselsuheld på vejen. Vi kom ad nogle små veje, også 1-sporede veje, men fandt dog alligevel til sidst vejen til Clumber Park, hvor der er en masse forskellige muligheder. 

Vi havde dog ikke nogen succes med at komme ind på campingpladsen. Campingsmutter - Rose Marie - var vred, fordi vi kom med så store vogne, det var ikke muligt at komme ind, sagde hun, og der var ikke reserveret plads.

 

Det lykkedes dog for os at komme ind, selv om der kun var få cm at gi’ af  på begge sider af porten. Det viste sig, at hele pladsen var indhegnet af mursten og murstensvægge, så der var ikke noget at gi’ af.

Nå! Vi kom derind og vi har nu hygget os i aften, grillet og fået aftensmad, og vi er nu gået hver til sit. 

Men dagen skal huskes for 2 ting, for det første at vi blev ført hen til en blomsterpark, der var lukket, og for det andet, at vi havde valgt en campingplads, hvor vi faktisk ikke kunne komme ind med vore lange campingvogne, men nu er det jo så spændende, om vi kan komme ud i morgen? Vi har dog planlagt, at vi i morgen formiddag vil ud at cykle en tur, før vi kører videre. Slut for i dag. 

Video: Ely Cathedral (256 Kbit/sek)

 

 

 

 

 

Tilbage Næste