16. august 2003 

Og  nu er det lørdag den 16. august. Vi stod op kl. 8, spiste lidt morgenmad og tog derefter til Cambridge for at være turister.  

Vi mødtes ved turistinformationen, hvor vi købte en rundtursbillet til City Sightseeing, og den tur tog vi først, det tog ca. 1 time. 

Derefter gik vi lidt rundt i byen og så lidt gøgl og forskellige bygninger og den overfyldte gade ved King’s Kollege.

Derefter ledte vi efter en pub og fandt The Eagle lige over for King’s College i en sidegade, hvor vi fik Fish and chips og fadøl.

 Damernes var af den stærke slagt til 14%, mens mændene fik nogle mere normale øl.  

Maden smagte dejligt, og efter dette måltid gik vi over i King’s College Chapel, som er en lang bygning på næsten 100 meter med et orgel i midten og meget flotte glasmalerier m.v.

Også uden om King’s College er der et dejligt parkanlæg, hvor vi gik en tur.

 Vi var blevet trætte og tog derfor hjem. Undervejs handlede vi i et stort supermarked, og i skrivende stund er de andre endnu ikke kommet hjem fra Cambridge. Slut for nu.

Da de cyklende turister kom hjem, fik vi øl og chips ovre hos os, og vi snakkede om  ruten i morgen, som vi lægger en lille smule om, i forhold til, hvad der var oprindeligt planlagt. Den bliver så en lille smule længere, men det er helt fint.

Nu skal der grilles, vi skal dog kun have en skinke med spejlæg, vi fik jo varm mad i middag i form af fish and chips, og så må vi se, hvad der skal ske i aften. Slut.

Hyggeligt samvær med hver sin mad under oversejlet. Slut ¼ i 10.

 Video: Cambridge (256 Kbit/s)

Tilbage Næste