15. august 2003

Fredag den 15. stod vi op ved 7-tiden , og jeg var  alene nede og spise morgenmad. Senere kom de andre til.  

Det var dog efterhånden blevet rigtigt fint vejr igen, så mange af passagererne nød overfarten på agterdækket. Til sidst vovede fruen sig da også ud.

På grund af det dårlige vejr og den sene afgang fra Esbjerg, blev ankomsten til Harwich først kl. 12.30.

 

 

   

Så var vi spændte på at skulle køre i venstre side, men det gik faktisk udmærket. Vejene er dog meget smalle fra Harwich og til Cambridge, især når man svinger svagt til venstre i et uoverskueligt sving og der så kommer lastbiler, er det lidt svært her i starten at bedømme, hvor langt ude ved midten, man kan køre. Man skal jo også huske, at man skal have campingvognen med hele vejen uden at køre ind i hækken.

 På et tidspunkt fandt vi en parkeringsplads ved siden af vejen, hvor vi kunne holde alle 4, og vi holdt ½ times pause, hvor vi fik et par rundtenommer og lidt at drikke.

Derefter var der en kort tur tilbage til campingpladsen Cabbage Moor, Great Shelford, syd for Cambridge, og vi fandt den uden at køre forkert, ankom ca. 15.00. En meget velordnet plads med et stort grønt område – nyklippet, og der var frivillige klubmedlemmer, som viste os på plads, vi skulle holde på en helt bestemt måde. 

Derefter hyggeligt samvær, og kl. 6 langbord, hvor vi grillede bøffer m.v. 

Alle gik tidligt i seng.

 

 

Tilbage Næste