10. september 2003 

Næste dag kom vi så af sted 10 min. Over 7, og der er vel ikke så meget at fortælle om turen. Det første stykke tog lidt tid på små veje, men vi kom ret hurtigt på 3-sporede motorveje M1 sydpå.. Der var meget tæt trafik. Vi kørte ad M1 ned syd for Leicester og ved Rugby dreje vi mod øst ad vej A14 forbi Cambridge og sydpå ad vej M11l. I Bishop’s Stortford dreje vi igen mod øst ad A120 og gjorde stop i Colchester, hvorfra der kun er ca. ½ times kørsel til færgen ved Harwich 

   

Det viste sig, at vi holdt på en parkeringsplads, hvor der skulle betales afgift. Lige pludselig kom der nogle parkeringsvagter kørende i bil. De havde set os komme i nogle overvågningskameraer. Vi slap med at betale for 1 køretøj. Det var faktisk meningen, at vi ville have gået en tur i byen, men vi turde ikke, vi var bange for tyveri. Der stod en bil med trailer på pladsen med låsebøjler på begge trailerhjul. 

Efter denne pause kørte vi så ud til færgelejet, hvor vi først kunne komme om bord som nogen af de sidste. De havde læsset for mange containere ombord og måtte tage 1 ud igen, for at vi alle kunne være der. Vi blev sat til at bakke ombord og det gik uden problemer. 

Vi fik fine kahytter ombord. I restauranten var der først ledigt kl. ½ 10 dansk tid, men vi hyggede os så længe i baren, hvor der var en hyggepianist, der underholdt. 

 

Vi fik en lækker middag, tournedos, og. ekstra kartofler.

Alt gik godt, det var nogenlunde godt vejr, det blæse lidt, men ved 11-tiden ville fruen godt følges ned i kahytten, da havde hun det ikke godt. 

Jeg gik dog tilbage til selskabet igen, og vi hyggede videre. I seng ½ 1. Det viste sig, at fruen havde det rigtig dårligt. Det gyngede også meget nu. Jeg tror vinden kom op på 13 m/sek., så det var jo næsten kuling igen. 

Se videoen: Harwich (256 Kbit/sek)

 

 

Tilbage Næste