3. september 2003

 

Vejret skifter hurtigt på The Isle of  Skye. I går morges, for nu er det blevet torsdag den 4. september , kl. 4, da var der rusk og regn og senere på morgenen dårligt vejr, så da vi alle havde fået morgenmad, tog vi al slags tøj med i bilerne og havde besluttet, at vi ville en tur over til Whisky Destilleriet, og vi kørte fra Portree op over bjergene over til Bracadale og så syd på og igen vestpå til Carbost, hvor Talisker Destilleriet ligger.

 

Vi så det kun udefra, da vi jo i forvejen har set 2 af slagsen, og var inde at handle i butikken.  

 

 

Derefter kørte vi langs fjorden ud til byen Portnalong for at nyde udsigten, og så kørte vi tilbage igen og videre ad vej A863 til Sligachan og af vej A87 op til Portree.

 

 

 

Her parkerede vi på langtidsparkering nede ved vandet og gik på shopping i Portree.

Ca. ved 1-tiden fandt vi The Skye Inn, en dejlig pub, hvor der var plads til os alle sammen, og vi fik Haddock og Chips, og det smagte dejligt.  

Derefter yderligere lidt shopping, og i bil et lille smut ned på havnen, det var meget hyggeligt, og så tilbage til lejren igen. Og da var vejret blevet nogenlunde godt med opholdsvejr og solskin. 

Vi var de første, der kom hjem til campingpladsen, men kort tid efter kom de andre også, og så drak vi fælles kaffe. Derefter gik enhver til sit, og vi spiste også mad hver for sig, og aftenen gik med læsning. I seng ½ 12. 

Se videoen: Portree (256 Kbit/sek)

 

Tilbage Næste