25.marts

Hele flokken skulle have været sejlet over til Malcesine, men båden sejlede ikke p.g.a. tåge, så de kom gående hjem igen.

De eneste, der var tilbage på pladsen var Lisbeth og Kurt, og han lavede mit stik på campingvognen, så nu virker både baklys og ladestrøm. Derefter en lille middagssøvn og jeg ringede til SOS Danmark for at høre, om de kunne hjælpe med at få købt et nyt hjul til campingvognen, og jeg havde jo ikke tænkt på, at det er langfredag i dag, så det er muligt, de først vender tilbage med yderligere oplysninger eller anvisninger på tirsdag. Slut for nu

 Fredag aften var vi så alle nede hos Eddie i hans restaurant og spiste.

  

Vi fik en pizza speciale med aristokokker og tomater og forskellige svampe og oste og skinke, og den var rigtig lækker. Men den var så stor, at jeg ikke kunne spise op, og Jytte kunne heller ikke, så Chr., som sad ved siden af, hjalp os lige lidt. Så fællesskab fik vi faktisk spist det hele. 

 

 Nogle fik oven i købet is til dessert

Og Jytte drak masser af rødvin, så hun skal ikke have rødvin foreløbig. Og jeg skulle jo køre, så jeg fik vand og et par glas rødvin.

 

 

Kurt fik sig en stor, fyldt pizza, så den måtte vi lige have et billede af

 

 

 

Vi havde samlet ind til en lille gave til Jytte og Ole, for deres store arbejde med tilrettelæggelsen m.v.. Den blev overrakt denne aften. 

Det var en smuk aften med udsyn over til Malcesine og lys langs med kajen.

 

Da vi kom hjem på pladsen, fik vi lige en gaskassebajer, og så ellers tidlig i seng, jeg tror den var 22.30.

Tilbage Op Næste