23.marts

I dag var vi ude og køre serpentinekørsel i området syd for Limone, kaldet Tremosine.

  

Desværre var det diset det meste af dagen, så derfor fik vi ikke så meget d af den flotte udsigt, der skulle være ud over Gardasøen.

1. stop var i en lille by på et torv, hvor vi lige strakte ben og stod og kikkede lidt. Jeg har en del billeder derfra.

 I den by var der mulighed for at komme op på et udsigtspunkt 1100 trin op, men det var der ingen der skulle, så efter et ophold kørte vi alle videre. Og turen gik gennem slugter og tunneller over broer, ud og ind, op og ned, og så skulle vi op til en kirke, hvor der var så snæver passage, at de bredeste vogne måtte slå spejlene ind for at komme igennem. Og der har vel nok været en stigning å¨25 %.  

Se Oles video

 

 Der spiste vi vor medbragte mad, fik tisset af m.v. på kirkepladsen og bagefter videre igen.

 

 Derefter videre til byen Pieve, hvor vi gjorde ophold i et par timer.

 Vi sad bl.a. ude ved en restaurant i Tremosine med udsigt 500 meter lodret ned til Gardasøen og fik Cappuccino og øl.

 

Og damerne skulle ind i en dameforretning, men det lugtede så meget af naftalin, at de ikke kunne holde ud at gå derinde.

 Vi var også inde i den lokale kirke,

  

som udvendig så ud som et almindeligt hus med et tårn, men indvendig var meget smuk. Jeg har den del billeder derfra,

og Jytte tændte et lys og bad til, at vi kom godt hjem igen. 

Kl. 17.30  kørte vi så op til restauranten, hvor der var bestilt bord til aftensmad.   

Også her skulle der være en storslået udsigt, og det blev det da også omsider, fordi det klarede op til aften, så vi kunne se lysene lige så tydeligt ovre i Malcesine på den anden side af Gardasøen.

 

Først fik vi en tallerken med 4 forskellige små slags fisk, anrettet pænt, se billede.  

 

 

Derefter fik en tallerken ind med spinat og hvidløgspersillesovs og stegt kanin, kylling og fårekød og små stykker spareribs af gris. Og det var nok godt vi ikke vidste, det var kanin, men det smagte faktisk rigtig godt.  

 

Til dessert fik vi en såkaldt påskekage, sandkage med citroncreme henover. Det smagte også godt.  

Og til maden fik vi hvidvin og rødvin og vand ad libitum. Så det var en rigtig dejlig middag. Vi fik også salat som tilbehør, hvor vi kunne hælde olie hen over.

 

 

Hjemturen ned gennem slugten gik igen via bjergveje, hårnålesving, huler, tunneller. Og det der med at køre med lys rundt i hårnålesving, der er ret svært, for man kan ikke se til siden og lyset lyser direkte ind i bjergvæggen og blænder på en måde. Næste gang jeg skal ud og køre hårnålesving med lys, skal jeg nok have monteret tågelygter, som vist lyser mere til siden. 

Vi var de første, der kom hjem på pladsen, men hurtigt kom det andre efter, og vi fik indtil flere gaskassebajere, inden vi skulle i seng. Så det var slut på dagbogen for den 23.marts.                                      

Tilbage Op Næste